nl Dutch

VACUFLO Patroonfilter voor FC-model, 540, 570, …

Product/prijs op aanvraag


Bel onsMail ons

75,00 incl. BTW

  • Voordelige verzending
  • Snelle levering 
  • Gratis Afhalen
  • Altijd persoonlijk advies
  • 7/7 Bereikbaar

Productomschrijving:

VACUFLO Patroonfilter voor FC-model, 540, 570, …

De VACUFLO Patroonfilter is speciaal ontworpen voor verschillende modellen, waaronder het FC-model, 540, 570 en meer. Dit filter heeft een hoogte van 17,5 cm en een diameter van 16 cm. Het zorgt voor een efficiënte opvang van stof en vuil, waardoor de prestaties van uw centrale stofzuiger optimaal blijven. Door regelmatig het filter te vervangen, verlengt u de levensduur van uw stofzuigsysteem en zorgt u voor een constante zuigkracht.

Voordelen van de VACUFLO Patroonfilter

De VACUFLO Patroonfilter biedt meerdere voordelen:

  • Efficiënte stofopvang: Dit filter vangt stof en vuil effectief op, wat zorgt voor schonere lucht en een beter presterende stofzuiger.
  • Bescherming van de motor: Door het filter worden vuildeeltjes tegengehouden, wat de motor beschermt tegen slijtage en de levensduur verlengt.
  • Gemakkelijk te vervangen: Het filter is eenvoudig te installeren en te vervangen, wat zorgt voor probleemloos onderhoud en langdurige prestaties.
  • Duurzaam ontwerp: Dit filter is gemaakt van hoogwaardige materialen, die zorgen voor een betrouwbare werking, zelfs bij intensief gebruik.

Door het filter regelmatig te vervangen, blijft de zuigkracht van uw stofzuiger behouden en wordt de motor beschermd tegen vuilophoping. Hierdoor blijft uw stofzuigsysteem in topconditie.

Ideaal voor Diverse Modellen

De VACUFLO Patroonfilter is compatibel met verschillende modellen, zoals het FC-model, 540, 570 en andere. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor diverse soorten stofzuigsystemen. Het filter is ontworpen om de kleinste stofdeeltjes op te vangen, waardoor de lucht in huis schoon blijft en de prestaties van uw stofzuiger constant zijn.

Waarom kiezen voor de VACUFLO Patroonfilter? Dit filter zorgt ervoor dat uw centrale stofzuiger optimaal blijft presteren. Door het filter regelmatig te vervangen, behoudt u de maximale zuigkracht en voorkomt u dat de motor verstopt raakt door vuil. Dit draagt bij aan een langere levensduur van uw stofzuigsysteem en zorgt ervoor dat de lucht in huis schoon blijft.

Gebruiksgemak en Veelzijdigheid

De VACUFLO Patroonfilter is eenvoudig te installeren en te vervangen, wat het onderhoud van uw stofzuigsysteem snel en eenvoudig maakt. Het filter is ontworpen voor verschillende VACUFLO-modellen en biedt betrouwbare bescherming tegen vuil en stofdeeltjes. Door het filter regelmatig te vervangen, blijft uw stofzuiger efficiënt werken, ongeacht de intensiteit van het gebruik.

Veelzijdige toepassing: Dit filter is geschikt voor diverse VACUFLO-modellen, zoals het FC-model, 540, 570, en meer. Hierdoor is het een veelzijdige keuze voor verschillende huishoudens en werkplekken.

Duurzaam en Onderhoudsvriendelijk

Het VACUFLO Patroonfilter is vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Door het filter regelmatig te vervangen, blijft de zuigkracht van uw stofzuiger behouden en blijft de lucht in huis schoon. Het is verstandig om het filter op tijd te controleren en te vervangen, afhankelijk van de gebruiksfrequentie van uw stofzuigsysteem.

Bekijk meer filters en stofzuigerzakken voor uw centrale stofzuigsysteem op onze categoriepagina voor filters en zakken.

Voor andere hoogwaardige stofzuigeraccessoires, bezoek bazanja.com.

Extra informatie

Gewicht1 kg
EAN

29890

Logo Het Onderdelenhuis België