GEBRUIKSWIJZE
Stap 1 : haal het bakblik uit de machine door deze een kwartslag naar rechts draaien en aan de
handgreep recht ophoog uit de machine te trekken.
Stap 2 : Plaats de kneedhaak op de as in het midden van het bakblik. De kneedhaak moet
op een juiste en zorgvuldige manier geplaatst worden zodat alle ingrediënten voldoende gemengd en
gekneed worden.
Stap 3 : Doe de ingrediënten op de volgende wijze en volgorde in het bakblik :
1. De helft van de benodigde bloem
2. Water/melk.
3. Boter/olie.
4. Eventueel eieren.
5. De rest van de benodigde bloem.
6. Suiker (doe de suiker aan één kant)
7. Zout (doe het zout aan de ander kant)
8. Gist (doe de gist in een holletje in het midden)
Let op ! De gist mag niet in aanraking komen met het water. De mogelijkheid bestaat dat dan het water
de gist zal activeren alvorens de ingrediënten voldoende gemengd en gekneed zijn.
Stap 4 : Verwijder alle restjes van de ingrediënten aan de buitenkant van het bakblik. Plaats het blik
8